Csukás István- Csík Csaba- Bor Viktor: Pom Pom meséi
 
Ki ne ismerné Pom Pom-ot és barátait, Órarugógerincű Felpattanót, Festéktüsszentő Hapci Benőt, Madárvédő Golyókapkodót, Radírpókot, vagy épp a szeretetreméltó, kerekded Gombóc Artúrt! Azt viszont kevesen tudják, hogy egy kövér madár is lehet szerelmes, vagy, hogy milyen gonoszságokra vetemedhet egy megátalkodott Lesbőltámadó Ruhaszárítókötél. Szerencsére Pom Pom mindig ott terem, ahol szükség van rá, és a problémák varázslatos módon megoldódnak körülötte. Humoros és tanulságos történet barátságról, önbecsülésről és arról, hogy igazából mindannyiunkban rejlik valamilyen egyedülálló képesség, ám boldogok csak akkor leszünk, ha megtanuljuk azt mások hasznára fordítani.
 
Óvodásokhoz, kisiskolásokhoz és felnőttekhez egyaránt szól Csukás István meséje, ezúttal bábokkal, élőszereplőkkel és sok-sok zenével 50 percben.
 
Helyszín: Igéző, Basa u. 1 (Bejárat a Fő utca felől.)
Belépő: 1200,-Ft
A belépő feljogosít az előadást követő kézműves játszóházi foglalkozáson való részvételre is. Itt kicsik és nagyok az előadás egyes figuráit készíthetik el fonalból, valamint síkbáb formájában.Jegyek elővételben az Igéző jegyirodájában kaphatók.
 
További információ, jegyfoglalás:
06-22/790-758
igezo2014@gmail.com
www.facebook.com/igezo

 

 

en_USEnglish