Szabó Miklós Bence, a Szabad Színház „Az átok” című előadásban nyújtott teljesítményéért színészi különdíjat hozott haza Székesfehérvárra.

Színészi különdíjjal és harmadik helyezéssel tértek vissza Komlóról a fehérvári társulatok

A székesfehérvári TEDI Színpad Tasnádi István Cyber Cyranó című művével harmadik helyezést, míg Szabó Miklós Bence, a Szabad Színház „Az átok” című előadásban nyújtott teljesítményéért színészi különdíjat hozott haza Székesfehérvárra a kilencedik Komlói Amatőr Színházi Találkozóról.

A mecseki városban szeptember 21. és 24. között zajló seregszemle ideje alatt tizenhárom versenyelőadást – köztük egy vajdasági produkciót – láthatott a közönség.

A házigazda komlóiak mellett érkeztek előadások és színjátszók az eseményre Székesfehérvárról, Pápáról, Veszprémből, Körmendről, Bajáról és Győrből is – sorolták a helyi Súgólyuk Egyesület és Forrás Kulturális Alapítvány által rendezett fesztivál szervezői.

A közlemény szerint soha ennyi fellépő nem volt még az idén több mint kétezer nézőt vonzó rendezvényen, amelyen a „színes, érdekes, műfaji sokszínűséget tükröző versenyelőadásokat” középiskolások, egyetemisták, felnőttek adták elő.

https://www.szekesfehervar.hu/szineszi-kulondijjal-es-harmadik-helyezessel-tertek-vissza-komlorol-a-fehervari-tarsulatok?fbclid=IwAR2XVamvyP6ckRsPj25veI-yz7-WbYDrUQRUI4pBJOakZ_oWJa50o7cI854

hu_HUMagyar