🎭A héten célegyenesbe fordulunk új darabunk próbáival. 🎭Március 2-án, szombaton lesz a premier és március 4-én, hétfőn is ezzel az előadással várjuk az Igézőbe közönségünket! Addig is itt egy rövid kis videó a próbákról Kutassy Lászlónak köszönhetően! 😉
A darab főhőse, egy szeretetre éhes, esendő öregasszony, aki nemcsak kiszolgáltatott és szerencsétlen teremtés, de egy szörnyeteg is: pokollá teszi a környezete életét, pletykál és intrikál. Négy gyereket nevelt föl, és egyedül maradva foggal-körömmel harcol a szeretetükért.
Hamis eszközökkel próbál vélt vagy valós igazáért küzdeni, de nem rosszaságból teszi mindezt, hanem azért, mert a kisszerű gonoszkodás elszórakoztatja. A lánya és a fiai sem rosszindulatból, szívtelenségből, hálátlanságból hanyagolják el, hanem mert más lett az életritmusuk, életformájuk, gondolkodásmódjuk.
Szülő és gyermek közül egyik sem különb a másiknál. A körülmények, amelyek között az Anya él, a manipulációi, az ,,ellenfelek” és ő maga is olyan kisszerűek, hogy minden erőfeszítése komikumba fullad. Ettől válik a darab olyan abszurd komédiává, amelynek a mélyéről egy ember tragédiája süt át.
SZEMÉLYEK
AZ ANYA- Törsök Márta
A NAGYFIAM- Magony Imre
A KISFIAM- Szabó Miklós Bence
A KISLÁNYOM- Parrag Dóra
Az ÖCSI – Horváth Gergő
MARISKA- Kövesi Tünde
SZÁSZNÉ – Szabó-Takács Mona
KATI – Martony Klára
A NYOMOZÓ: Monori Márk
I. BÚTORSZÁLLÍTÓ : Szabó Miklós
II. BÚTORSZÁLLÍTÓ II. : Monori Márk

 

hu_HUMagyar