Április 2-án, szombaton este 19 órakor ismét műsorra tűzik az Igézőben a Szabad Színház, Pánik, avagy , férfiak az idegösszeomlás szélén című előadását. Ezt követően, április 3-án, vasárnap 11 órakor a kicsiknek kedveznek majd, ugyanitt. Az Éliás – Tóbiás bábjáték „Kikelet” című bábelőadását láthatják a gyerekek.

Három férfi az idegösszeomlás szélén

Mika Myllyaho – Nagy Judit: Pánik, avagy férfiak az idegösszeomlás szélén című fekete komédia arról szól, hogyan reagálnak a 30-as éveikben járó férfiak a hétköznapok különböző kihívásaira. Látszólag sikeresek ugyan, de nagy rajtuk a nyomás, a problémáikat egyéni terápiákkal igyekeznek kezelni, de kiderül, hogy a módszereik nem igazán hatékonyak. Az Szabad Színház előadását, Nagy Judit rendezésében láthatja a közönség. A tervezőgrafikus, a mérnök és a televíziós műsorvezető szerepeiben Balogh Mihály, Kovács Máté és Szabó Miklós Bence lépnek színpadra. Az április 2-án, szombaton 19 órakor kezdődő előadás vidóajánlója, itt tekinthető meg!

Vasárnap délelőtt a bölcsődés és óvodás korosztályt várják

A április 3-án, vasárnap 11 órakor kezdődő „Kikelet” c. előadás a bölcsis és ovis korosztálynak hozza el a napocska által előcsalogatott tavaszi virágok és az előbújó rovarok meséit: „A kíváncsi méhecske” és „A három pillangó” című meséjével hangolódnak majd a gyerekek az előadókkal együtt a tavaszra! A bábos mese után a gyerekeket is pillangókká varázsolják és közös éneklésre, zenélésre várnak mindenkit.

Mind két előadásra érdemes előre jegyet foglalni az Igéző facebook oldalán, a 06 22/790-758-s telefonszámon, vagy a igezo2014@gmail.com email címen!

hu_HUMagyar