Örömmel jelentjük! Aranyember – díjban részesül társulatunk oszlopos tagja, Imre Magony, akinek ezúton is gratulálunk, csakúgy mint a többi díjazottnak! 🙂
 
Az Aranyember-díj odaítéléséről nyolcadik alkalommal döntött a Tarsoly Ifjúságért Egyesület által megbízott Aranyember-díj Bizottság. Ebben az évben Egyed Imréné egészségügyi dolgozó, Magony Imre író, könyvtáros, amatőr színész és a Vox Mirabilis Kamarakórus kiváló zenei teljesítményéért és a bajba jutottaknak elsők között nyújtott támogatásukért részesülnek az elismerésben.

A korábbi hagyományoknak megfelelően ebben az évben is odaítélésre került az Aranyember-díj Bizottság javaslata alapján a Tarsoly Ifjúságért Egyesület Aranyember-díja, amelyet a Római Szerződés aláírásának (1957. március 25.) évfordulója tiszteletére adományoznak az arra érdemes személyek és szervezet részére.

Idén Egyed Imréné egészségügyi dolgozó, a kórházi élet elismert személye az egészségügyben, ezen belül a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban, az ápolási osztály megteremtése érdekében végzett munkájáért, valamint Magony Imre író, könyvtáros, amatőr színész a Székesfehérvár szobrait bemutató könyveiért, Bory Jenő életének kutatásáért, valamint kiváló előadásaiért és a Vox Mirabilis Kamarakórus a kiváló zenei teljesítményéért és a bajba jutottaknak elsők között nyújtott támogatásukért vehetik át az Aranyember-díjat egy májusi ünnepség keretében.

 
hu_HUMagyar