A Mesteremberek című színdarabot mutatja be május 21-én, szombaton a Szabad Színház az Igézőben. A társulat tagjai ezúttal a kor felborult szakmai értékrendszeréről és az emberek közötti kapcsolatokról mesélnek. Igazi helyzetkomikumokra épített katasztrófaszínházi élményt láthat, aki jegyet vált a 19 órakor kezdődő előadásra.

” – Két héttel ezelőtt is ezt mondta…két héttel ezelőtt is szombatot mondott!!!

– Hmmmm- ezt mondtam volna…?!”

Ugye mindenkinek ismerős ez az úgynevezett „mesteremberekkel” folytatott párbeszéd? Ugye másokkal is előfordult már – építkezésen kívül is -, hogy úgy nézték madárnak, mintha ez volna a világ legtermészetesebb dolga? Ilyenkor a legtöbben csak állunk, hol megsemmisülve, hol szalonképtelen helyzeteket fontolgatva… aztán egyszer csak tényleg kijövünk a sodrunkból…”

Új színdarabbemutatóra készül a Szabad Színház társulata.

Mesteremberek című előadásban ezúttal korunk felborult szakmaiért ékrendszeréről és az emberek közötti kapcsolatokról mesélnek a társulat tagai: Cseh Katalin, Csille Ildikó, Kovács Máté, Balogh Mihály, Szabó Miklós, Szabó Miklós Bence, Németh Dávid/Csizmadia Máté, Megyeri Maja, Solymossy Zoltán, Stéger Ildikó és Börcsök Gábor, Nagy Judit rendezésében. Igazi helyzetkomikumokra épített katasztrófaszínházi élményt láthat, aki jegyet vált a május 21-én, szombaton 19 órakor kezdődő előadásra az Igézőbe! A korlátozott helyek miatt előzetes regisztráció – helyfoglalás szükséges. Szeretettel várják a színházszerető közönséget!

hu_HUMagyar