Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Schwajda György: A Szent család

március 1,14:00 - 15:30

A darab főhőse, egy szeretetre éhes, esendő öregasszony, aki nemcsak kiszolgáltatott és szerencsétlen teremtés, de egy szörnyeteg is: pokollá teszi a környezete életét, pletykál és intrikál. Négy gyereket nevelt föl, és egyedül maradva foggal-körömmel harcol a szeretetükért.
Hamis eszközökkel próbál vélt vagy valós igazáért küzdeni, de nem rosszaságból teszi mindezt, hanem azért, mert a kisszerű gonoszkodás elszórakoztatja. A lánya és a fiai sem rosszindulatból, szívtelenségből, hálátlanságból hanyagolják el, hanem mert más lett az életritmusuk, életformájuk, gondolkodásmódjuk.
Szülő és gyermek közül egyik sem különb a másiknál. A körülmények, amelyek között az Anya él, a manipulációi, az ,,ellenfelek” és ő maga is olyan kisszerűek, hogy minden erőfeszítése komikumba fullad. Ettől válik a darab olyan abszurd komédiává, amelynek a mélyéről egy ember tragédiája süt át.
SZEMÉLYEK
AZ ANYA- Törsök Márta
A NAGYFIAM- Magony Imre
A KISFIAM- Szabó Miklós Bence
A KISLÁNYOM- Parrag Dóra
Az ÖCSI – Horváth Gergő
MARISKA- Kövesi Tünde
SZÁSZNÉ – Szabó-Takács Mona
KATI – Martony Klára
A NYOMOZÓ: Monori Márk
A LÁTOMÁS: Gimesi Kamilla
I. BÚTORSZÁLLÍTÓ : Szabó Miklós
II. BÚTORSZÁLLÍTÓ II. : Monori Márk
Zene: New Fossils
Rendezte: Nagy Judit
jegyek az Igézőnek küldött messsenger üzenetben igényelhetők, vagy személyesen megvásárolhatók hétköznap du. 14.00-19.00-ig, vagy előadások előtt egy órával. Jegyár. 2500Ft

Részletek

Dátum:
március 1
Időpont:
14:00 - 15:30
hu_HUMagyar