Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Igéző Gyermekelőadás – 2023.10.15-én 11-kor – A Sárkány és az Ördög – Kámfor zenés Bábszínház előadása

2023.10.15.,11:00 - 12:00

Legmélyebb tiszteletünk kicsiknek és nagyoknak!
A Kámfor Zenész Bábszínház egy folyton mozgásban lévő marionett előadás, amely a Manufaktor mesés bábjait kelti életre muzsikaszóval és izgalmas történetekkel.
Az előadás sajátossága az apró részletekben rejlik. A hátterek és díszletek igazi mesterek keze munkái, akik a Kámfor produkciót folyamatosan támogatják és segítik, egészen kisgyerek korunk óta: a marionett bábozást még apró-cseprő korunkban kezdtük Kapolcson a Művészetek Völgyében, kartonpapírból kivágott mesedobozunkkal.
Célunk, hogy megmutathassuk a gyerekeknek milyen is az, amikor az ember igazán játszik és repül a képzelet szárnyán.
Felelevenítjük a magyar népmeséket és új történeteket is hozunk a nagyvilágból.Előadásaink 35-40 percesek, a felnőttekhez ugyanúgy szólnak, ahogy a gyerekekhez és színpadon, óvodában, iskolában vagy akár egy fa tövében is megnézheted!
Előadásainkon 70-80 fő fér el kényelmesen, de ha valaki hátrébb szorulna, annak a végén megmutatjuk a bábokat, a háttereket és a hangszereket.
Azokat a hangszereket, melyeken felcsendülnek az ismert dallamok és az új dalok is. Ezeket az előadás végén együtt énekeljük el, hogy dudorászva mindenki magával vihesse!
Belépő: 2000 Ft

Részletek

Dátum:
2023.10.15.
Időpont:
11:00 - 12:00
Esemény kategória:
hu_HUMagyar