2020. 04. 7.

Felhívás!

 

Kedves barátaink, ismerőseink!

Olyan Székesfehérvár belvárosához ( elsősorban a Fő utca házaihoz, családjaihoz, iparosaihoz, kereskedőihez, civil vagy egyházi csoportjaihoz, stb.) kötődő történeteket keresünk, amelyeket a Mesélő Házak program keretein belül kisfilmben fel tudunk dolgozni. A történet a város bármely korából származhat, nincs kormegkötés. Kérjük, ha lehet, jelöljétek meg a forrást is, ahonnan a történet származik, és a keletkezés kb. időpontját.( családtag, ismerős, vagy újság könyv is lehet a hivatkozás)
Az alábbi linkre kattintva egy egyszerű kérdőívben ez megtehető. Azt is kérjük, hogy küldjétek tovább ezt a linket olyan ismerőseiteknek, akik között van/ lehet olyan, aki érdemi információval szolgálhat.

Mesélő házak 2020

Hozzászólás menete:

Gépelje be a nevét és e-mail címét a megfelelő dobozba, majd írja a következő dobozba a jobbra-mellette látható (anti-spam) szót, írja a nagy dobozba hozzászólását, végül kattintson alul a "Mehet!" gombra.

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

SZABAD SZÍNHÁZ